Välkomna till Bokcaféet Porten Visby, där jag under Juni månad kommer att hänga ut några tavlor. Vi ses!


Välkomna till Bokcaféet Porten Visby, där jag under januari månad kommer att hänga ut några tavlor. Vi ses!


Just nu ställer jag ut några av mina tavlor på Suderbys Herrgård/Konferens på Gotland. Min pappa hänger ut fotografier. Hjärtligt Välkomna.


Vårsalongen fick en hel del besökare denna nationaldag med marknad, sång, tävling och tivoli. Olika tekniker visades på en väldigt liten yta. Jag ställde ut 4st oljemålningar av mina senaste blomstertavlor. Sen vill jag önska alla en trevlig sommar med massor av inspiration.


Den 6/6 kl10.00-16.00 kommer jag att vara med på en samlingsutställning här i Bålsta på borgen. Jag kommer att visa några av mina senaste blomstertavlor. Tyvärr har jag ingen aning om vad de andra kommer att bjuda på men nationaldagen kommer att firas med marknad och annat skoj, så det blir spännande. Jag kommer att vara i lokalen till och från. Välkomna!


Nu har CamillasKost funnits i ett helt år, mycket nytt är på gång under det kommande året. Målandet har det inte blivit så mycket av under detta år pga vissa omständigheter men håll utkik framöver efter nyheter!


Välkommen till min hemsida! Här får ni se vad det är jag målar, lite keramik och ett personporträtt av min farfar


Välkommen till min nya hemsida! Här kan du se mina målningar och en del keramik. Keramik gör jag för nöjes skull och har mycket kvar att lära mig. jag har också skrivit ett personpporträtt av min numera avlidna farfar Carl-Erik Hägg. Under en höstvecka tillbringade jag med farfar på Gotland. Vi åkte runt och jag fotade i svartvit som jag sedan tog fram på gammalt vis i mörkrum. En hyllning till farfar: